Why cant i add custom ringtone to facebook - Dodge Dakota Forum : Custom Dakota Truck Forums
Computer Software & Hardware Latest gadgets for your PC or Mac

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 12-09-2018, 09:42 PM Thread Starter
Forum Member
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Points: 672, Level: 9 Points: 672, Level: 9 Points: 672, Level: 9
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
Why cant i add custom ringtone to facebook

I tried to add a ringtone that I downloaded to the phone on messenger Facebook messenger and it will not allow me to find it I can't see it anywhere the only thing I see is the default tones that came with messanger. I did see a previous posting that said something about there being an error with the permissions for storage and to go in and reset the permissions for storage so that Facebook can access my internal hard drive however after pleading those steps it's still unable to read anything but the default messenger tones. Anybody have any idea of what we need to do?
KeThomas91 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Weird Ringtone when using Android Auto??? bellacampen Off Topic Discussion 1 01-05-2019 08:28 PM
anyone have facebook? Dodgeman1990 Off Topic Discussion 10 02-07-2010 10:42 PM
mafia wars on facebook lifteddakota Off Topic Discussion 0 08-21-2009 07:03 PM
why cant people proof read just a lil? klintok Venting and Post Whoring 4 10-16-2008 12:24 PM
anyone do the facebook.com thing? Dakota07 Off Topic Discussion 10 07-24-2008 08:37 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome
no new posts